طرز تهیه خاگینه گل محمدی

به گزارش انجمن پرنده پارسی، خاگینه گل محمدی یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین انواع خاگینه است که با پودر گل محمدی تهیه می گردد. با طرز تهیه خاگینه گل محمدی آشنا شوید.

طرز تهیه خاگینه گل محمدی

به طور کلی، به هر خوراکی که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه شده و داخل تابه و به فرم کوکو تهیه گردد؛ خاگینه گفته می گردد. خاگینه جزو غذاها یا دسرهای سنتی ایرانی به حساب می آید و انواع مختلفی دارد. اگر خاگینه به صورت شیرین و همراه با عسل، شکر یا شهد تهیه گردد به عنوان دسر و در غیر این صورت به عنوان غذا سرو می گردد.

قبلا طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)، خاگینه موز، خاگینه رولتی تبریز (خاگینه رولی مغزدار)، خاگینه هویج، خاگینه گل رز مجلسی، خاگینه کیکی و خاگینه پاپیونی را به شما آموزش دادیم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه خاگینه گل محمدی را به شما آموزش دهیم که یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین بوده و یک گزینه مناسب و شکیل برای مهمانی محسوب می گردد.

مواد لازم برای تهیه خاگینه گل محمدی

پودر گل محمدی4 ق غذاخوری
تخم مرغ5 عدد
آرد2 ق غذاخوری
بیکینگ پودر1 ق مرباخوری
شیر2 ق غذاخوری

طرز تهیه خاگینه گل محمدی

  1. برای تهیه خاگینه گل محمدی، همه مواد را با هم داخل مخلوط کن بریزید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شده و حجم آن ها زیاد بگردد.
  2. در صورت تمایل، به مواد یک دست شده مقداری پودر گردو اضافه کنید و باز مواد را مخلوط کنید.
  3. داخل تابه کمی روغن ریخته و از مواد خاگینه گل محمدی به مقدار مناسب کف تابه بریزید.
  4. حرارت را کم نموده و روی تابه دم کنی قرار دهید تا یک سمت خاگینه خوب پخته گردد.
  5. سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر خاگینه نیز پخته گردد.
  6. وقتی دو طرف خوب پخته و سرخ شدند، حرارت را خاموش نموده و آن را داخل ظرف سرو بکشید.
  7. سپس مقداری شربت کاملا خنک روی خاگینه ریخته و صبر کنید تا خاگینه کاملا خنک گردد.
  8. حالا آن را قالب زده و با پودر گل تزئین کنید.

برای تهیه شربت خاگینه نیز از روش زیر پیروی کنید:

  1. ابتدا 1 پیمانه شکر را با نصف پیمانه آب و 1/4 پیمانه گلاب مخلوط کنید.
  2. مقدار زعفران به آن ها اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  3. وقتی شکر حل شد، حرارت را خاموش کنید تا خنک گردد و بعد روی خاگینه بریزید.

خاگینه گل محمدی خوشمزه و خوش عطر شما آماده است. شما می توانید به جای قالب زدن، خاگینه را برش زده و یا به صورت یک تکه سرو کنید و این به سلیقه شما بستگی دارد اما قالب زدن برای سر در مهمانی بسیار شکیل تر و مناسب تر است.

امیدواریم این خاگینه یا دیگر انواع خاگینه های خوشمزه ای که به شما آموزش دادیم را تهیه نموده و از خوردن آن ها لذت ببرید.

گردآوری: گروه آشپزی انجمن پرنده پارسی

منبع: ستاره

به "طرز تهیه خاگینه گل محمدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خاگینه گل محمدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید