غذا را با شعله کم بپزید تا آلزایمر نگیرید!

به گزارش انجمن پرنده پارسی، به گفته محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است.

غذا را با شعله کم بپزید تا آلزایمر نگیرید!

به گزارش، تحقیقات نشان می دهد خوردن غذا هایی که با حرارت بالا طبخ شده اند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد.

پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می شود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول های بزرگ هستند.

محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسم ها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماری های مزمن را افزایش می دهند.

آن ها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری هایی مانند آلزایمر در ارتباط است.

محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونت سینای نیویورک اقدام به پخت 549 غذا با روش های مختلف طبخ کرده و محتوای AGEs آن ها را در غذای پخته شده اندازه گیری کردند.

بررسی موش ها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان می دهد، این موش ها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند.

به گفته محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است.

منبع : مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "غذا را با شعله کم بپزید تا آلزایمر نگیرید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذا را با شعله کم بپزید تا آلزایمر نگیرید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید