چالش های 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک

به گزارش نوای پرنده پارسی، به گزارش خبرنگاران به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، شهره ناصری در تشریح چگونگی پیشرفت 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیکی که از سال 97 به سازمان فناوری اطلاعات محول شده است، گفت: با ایجاد زبان مشترک میان دستگاه های اجرایی کشور، می توانیم چالش های پیش روی 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک را پشت سر بگذاریم.

چالش های 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک

وی گفت: دولت الکترونیک به عنوان محوری حیاتی در ارائه خدمات بهتر و بهبود شفافیت به شمار می رود؛ لذا با توجه به تعدد پروژه های دولت الکترونیک در کشور و به منظور هدفمندسازی و تسریع در پیشرفت و بهره برداری از پروژه های مهم، 23 پروژه به عنوان پروژه های اولویت دار دولت الکترونیک از میان مجموعه پروژه ها انتخاب و در مصوبه هیات وزیران در تاریخ 9 اردیبهشت ماه سال 97 ابلاغ شد.

ناصری اضافه کرد: در این میان مسئولیت تشکیل دفتر مدیریت پروژه (PMO) در ارائه گزارش آنلاین و به روزرسانی شده به سازمان فناوری اطلاعات ایران و سپس معاونت سیاستگذاری و اعتباربخشی این سازمان محول شد.

مدیر طرح کنترل و نظارت بر 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک درباره چالش های پیش روی این طرح گفت: عدم وجود زبان مشترک میان مجریان، فقدان منشور پروژه، وجود تعاملات سیستمی ضعیف، عدم معین بودن محدوده پروژه ها، کمبود زیرساخت های لازم در برخی از سازمان های همکار، عدم وجود هماهنگی میان دستگاه های همکار جهت دستیابی به اهداف نهایی پروژه، عدم تأمین و تخصیص به موقع بودجه، منابع و زیرساخت و هم چنین عدم وجود درک مناسب مجریان از بایدها و نبایدهای یکدیگر، از اصلی ترین چالش های موجود است.

وی ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته طی یک سال گذشته، مشکل مرتبط بودن بسیاری از پروژه هایی که خروجی های آنها ارتباط تنگاتنگ با یکدیگر داشته اند تا حدودی مرتفع شده است؛ ایجاد زبان مشترک میان دستگاه ها، تعریف مدل مفهومی، ایجاد محدوده برای پروژه ها و راه اندازی سامانه رصد و پایش مدیریت 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک از جمله دستاوردهای به دست آمده در جهت راهنمایی و راهبری این طرح بوده است.

معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران توضیح داد: سامانه e-monitor.ito.gov.ir با توجه به وجود امکان ورود اطلاعات توسط دستگاه های تعریف شده در 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک، امکان مشارکت دستگاه ها را افزایش می دهد و باعث ایجاد پویایی آنها می گردد و نیز امکان رصد و بازدید آخرین پیشرفت های حاصل شده در مجموعه پروژه ها حاصل می گردد.

ناصری از ایجاد ساز و کارهایی با هدف جلب مشارکت بیشتر بخش خصوصی اطلاع داد و اظهار امیدواری کرد تا با ایجاد پلتفرم های جدید، ضمن افزایش خدمات دولت به مردم (G2C)، زمینه ارائه خدمت توسط کسب و کارها نیز فراهم گردد.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 مرداد 1400 بروزرسانی: 17 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 5112

به "چالش های 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چالش های 23 پروژه اولویت دار دولت الکترونیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید