آب را با لیمو مزه دار نکنید!

به گزارش نوای پرنده پارسی، اگر شما هم از افرادی هستید که عادت به انداختن برش های لیمو در آب خود دارید، باید این رویه را تغییر دهید.

آب را با لیمو مزه دار نکنید!

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، شاید شما هم زمانی که به رستوران و یا کافه می روید، تصور می کنید درخواست یک لیوان آب به همراه یک برش لیمو در نوشیدنی شما، تازه ترین و سالم ترین انتخابی است که می توانید داشته باشید اما باید به شما بگوئیم که تحقیقات خلاف این مطلب را نشان می دهد.

متاسفانه در رستوران ها، برش های لیمو ممکن است مقدار ناچیزی ویتامین سی به نوشیدنی شما بیافزاید. بر اساس یک پژوهش که در مجله انجمن ملی بهداشت محیط آمریکا (NEHA) در سال 2007 منتشر شده، نشان می دهد تا 70 درصد از برش های لیمویی که در رستوران ها سرو می گردد، مملو از باکتری است.

مسئله حتی از این هم وحشتناک تر است. محققان پیروز شدند 25 گونه مختلف از باکتری ها را شناسایی نمایند که از جمله آن ها می توان به اشریشیا کلی، مخمر و حتی مواد مدفوع انسانی در پوست این لیموها اشاره نمود که بسیاری از این موارد به احتمال به خاطر ضعف شست و شوی کارکنان این اماکن بوده است.

اگرچه لیمو ها ممکن است از شرایط بهداشتی پایین تری برخوردار باشند اما بر اساس آنچه که در مجله Good Housekeeping منتشر شده، هیچ بیماری به طور مستقیم در ارتباط با آلودگی حاصل از تزئیناتی که بر روی نوشیدنی ها می گردد، وجود نداشته است. البته باید توجه داشت پوست میوه هایی نظیر لیمو، پرتقال و میوه های مشابه، مکان های فراوانی را برای باکتری ها به منظور پنهان شدن ایجاد می نمایند.

اگر می خواهید لیمو به نوشیدنی خود اضافه کنید، آن را در خانه انجام داده و به یک عادت خانگی تبدیل کنید اما در رستوران ها از این کار صرف نظر کنید؛ خصوصا زمانی که لیمو در کنار سالاد و یا برای تزئین گذاشته می گردد.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 17 مرداد 1400 بروزرسانی: 17 مرداد 1400 گردآورنده: pbmusic.ir شناسه مطلب: 7072

به "آب را با لیمو مزه دار نکنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آب را با لیمو مزه دار نکنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید